2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Figyelt kérdés
B2 németen voltam.2021. márc. 16. 19:35
102/204 anonim válasza:
Majd írtok, ha valaki tud valamit?
103/204 anonim válasza:
Egy csoportban benne vagyok, amiben írták, hogy leghamarabb 31-e éjjel lesz eredmény. Szóval kitartást mindenkinek, előbb vagy utóbb csak megtudjuk! Addig biztos kapok vagy 2 idegösszeroppanást :’)
104/204 anonim válasza:
Szóval, felhívtam őket...azt mondták, hogy holnap vagy holnap éjjel lesznek eredmények mert még megvárják a ma vizsgázókat akiknek elhalasztották későbbre a vizsgájukat a vírus miatt. Ezzel együtt közlik a hónap elején vizsgázók eredményeit is. Tehát még várni kell. Utolsó napig.
107/204 anonim válasza:
Mi a fene közünk van nekünk (hó elején vizsgazoknak) a később vizsgazokhoz, már nem azért. Miért nem lehet ugyan részletekben feltölteni az eredményeket, miért csak egyszerre? Hihetetlen..
108/204 anonim válasza:
Mert nekik az plusz munka lenne hónap közben. :D
109/204 anonim válasza:
Ez annyira lehangoló, mindenki várja, számít erre és annyit nem tesznek meg, hogy kiírják, hogy ekkor meg akkor lesz eredmény...
110/204 anonim válasza:
Nehogy tudjunk már jelentkezni kövi vizsgára vagy visszaigényelni pénzt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!