2021 márciusi, komplex origó vizsgának mikor várható az eredménye?
Figyelt kérdés
B2 németen voltam.2021. márc. 16. 19:35
151/204 anonim válasza:
Komplexen voltam, sikeres szobelit ír, az irasbelim nem sikerült. Ebben várható változás? Ha igen meddig?
152/204 anonim válasza:
Ha sikertelent ir vagy csak az egyikre sikeres akkor változhat mielőtt kiteszik az eredményeidet. Tehát átváltozhat.
Én amugy úgy mentem el C1re hogy előtte csináltam meg a B2őt és csak akkor tanultam
Utana ugy voltam vele hogyha a B 95% lett nem tanulok a Cre
Elotte kicsit bepanikoltam mit ne mondjak a vizsgan🤣 Meg mar vegezni akartam hamarabb de nagyon jól sikerült a c is ezért aki egy erős 85-95%os B2őt ír ne habozzon, még benned van a tudás menj el C1re :)) en sem voltam magabiztos de ajanlom
153/204 anonim válasza:
Köszi, nekem már látszanak a százalékok, a leveleket nagyon lehúzták sajnos. Ez van majd legközelebb. Nem hinném, hogy ezek után változik.
154/204 anonim válasza:
Mindenkinek van már eredménye?
155/204 anonim válasza:
Kérjél esetleg felülvizsgálatot, ha csak kicsit maradtál le. De a levelek nekem is kevesek lettek, 11 és 4 lett csak, pedig ezek azért gyakorlásnál nagyon jól mentek.
156/204 anonim válasza:
Nekem nincs még eredményem de szerintem nem is lesz mert a szóbelim csak 2 napja volt, az írásbelim meg 3 hete vagy több.. :(
157/204 A kérdező kommentje:
Nekem is megvan. Nekem a hallgatás lett szörnyű (40%) de a szóbeli nagyon felhúzta.
Sikerült a komplex.
2021. márc. 31. 21:22
158/204 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem még mindig nincs semmi eredményem, kéne aggódnom? Mi lehet szerintetek az oka, keressem az ügyfélszolgálatot?
159/204 anonim válasza:
Szia! Itt egy sorstársad. Nekem sincs eredmény. Tegnap este írtam is nekik. Telefonon tudnak mondani ezzel kapcsolatban valamit vajon? Ha hívtad őket, írd meg mit mondtak. Köszönöm!
160/204 anonim válasza:
Én is írtam, de még nem kaptam választ, én is gondolkodom a híváson, gondoltam még várok 9 óráig hátha... de nem csak a pontszámokat nem tudom, még sikertelen vagy sikerest se látok sehol, mindenhol csak annyi van hogy nincs eredmény, te is így vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!