Szombaton voltam origós német b2-es írásbelin. Viszont lefújták az eheti vizsgákat. Szerintetek így hamarabb lehet eredménye az eddigi vizsgáknak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 14:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem ettől függetlenül is 27.e fele tudjuk meg az eredményeket:)
2/5 anonim válasza:
De van remény hátha. Nekem sosem volt 30 munkanap mindig kijavították eddig hamarabb.
3/5 anonim válasza:
Nem hinném, mert ahol én csináltam még szombatra és vasárnapra előrehoztak mindenkit, aki vállalta az új időpontját. Tehát a labort is megcsinálta a többség (sok eséllyel). Az írásbeliket hosszú javítani, de azok mind lementek szombaton. És ha minden igaz nem állították le a javítást, de nem várnám a napokban az eredményt...
4/5 anonim válasza:
Szia! Milyen volt az írásbeli? Olyan nehezsegű mint ami a könyvben volt?
És sikerült?
Én most szombaton megyek.
5/5 anonim válasza:
Nekem B2es könnyebb volt mint a könyvben, C1 picivel nehezebb mint a gyakorlo. (Orosz mindkettő)
Angolból is náluk voltam az könnyű volt ugyanolyan nehézségű B2)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!