Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Középfokú nyelvvizsga vagy...

Középfokú nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben szeretném megcsinálni valamelyiket németből. Eddig úgy volt, hogy középszintű érettségi+középfokú nyelvvizsga. De most gondolkozok a másik verzión is. Szerintetek melyik a jobb?
2010. aug. 18. 13:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2010. aug. 18. 22:52
 22/22 anonim ***** válasza:

"Nyelvi emelt szintű érettségi

A legalább 60%-os emelt szintű nyelvi érettségi eredmény automatikusan középfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsgának minősül. Így van ez a felvételi eljárásban is."

Ha ez alatt teljesítesz vagyis azt hiszem 40-59%-ig akkor csak az alapfokút kapod meg.

Amúgy anno én is így akartam, de aztán úgy látszik engem is félre informáltak... =(

2010. aug. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!