Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik éri meg jobban? Emelt...

Melyik éri meg jobban? Emelt angol érettségi vagy felsőfokú nyelvvizsga? Mindkettőért ugyanannyi pont jár?

Figyelt kérdés
Kb. középfokról mennyi idő alatt lehet eljutni felsőfokra?(b2-es szintről, c1-es szintre)
2011. aug. 28. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nyelvvizsga mindenféleképpen jobb,de ezt sztem te is tudod...
2011. aug. 28. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
de mindkettőért ugyanannyi pont jár majd egyetemi felvételinél??
2011. aug. 28. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
nyelvvizsgát előbb-utóbb muszáj lesz csinálnod, kell a diplomához, jobb túllenni rajta
2011. aug. 29. 00:17
 4/4 anonim válasza:
100%
Anno, kb. 4 éve az emelt szintű német érettségimért kaptam egy középfokú C típusú nyelvvizsgát, ill. 3-mal több pont járt érte, mint a közép C angol nyelvvizsgámért, ami pedig 7 pontot ért. Nem tudom, mostanra mivé fajultak ezek, csak annyit sejtek, hogy rendesen megkutyulták megint a dolgot.
2011. aug. 29. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!