Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez mi? Miért nem jutnak...

Ez mi? Miért nem jutnak eszembe ép mondatok angolul úgy, mint ezelőtt?

Figyelt kérdés

Amióta jelentkeztem márciusi angol nyelvvizsgára, amikor elpróbálom magam előtt a szóbeli vizsgát, nem jut eszembe semmi, és rengeteget kell gondolkoznom, hogy egy helyes mondatot kimondjak magam előtt.

Eddig olyan természetesen, gondolkodás nélkül jött minden, a gyakorlatban, angol emberekkel is tök jól beszéltem, de most mintha mindent elfelejtettem volna. De konkrétan akkor kezdődött ez, amikor jelentkeztem. Bepánikolhattam vajon?

Az írásbeli gyakorlásnál megy minden rendesen, tudok folyamatosan írni, csak a szóbeli részénél van ez. Pedig annyi szót ismerek, meg amit hallok/olvasok is mindig megértem, szóval nem tudom mi történhetett hirtelen.

2021. febr. 11. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Nem fogyizol közben? Táplálékmegvonás az agyat is lelassítja.
2021. febr. 11. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már lassan 7 éve élek angol nyevterületen, de ha gyorsan kell nyelvet váltani belezavarodok.
2021. febr. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!