Mit jelent ez a mondat; “When night falls, you get retless.”?
Figyelt kérdés
Szövegkörnyezetet nagyon nem tudok mondani, ez egy képregény első fejezetének első mondata, de a képek a szöveg előtt egy csillagos égboltot mutattak, ahogy egy szamuráj előrántja a kardját, utána meg csak szimplán figyeli azt. Nem vagyok annyira jó angolból, és a képregénynek nem találtam fordítást, de én mindenképpen el akarom olvasni, úgy hogy értem.2021. febr. 3. 18:17
1/2 anonim válasza:
Mikor beesteledik, fáradhatatlan leszel.
(nem tudsz/akarsz este aludni, mindent akkorsz csinálsz)
Ezt a mondatot egy BatMan filmben is el tudnám képzelni- mivel ő is este tevékenykedik.
2/2 chtt válasza:
restless nyugtalant is jelent, nyughatatlan, türelmetlent; amikor beesteledik, nyugtalan leszel/erőt vesz rajtad a nyugtalanság... és ahogy az egyes írja, elkezdesz tevékenykedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!