Angol videó, 39:28- 41:48 között légyszi leírná valaki, milyen párbeszéd, ami zajlik?
www.dailymotion.com/video/x556cd0
A részt magyarul tegnap helyből csak 27 percig láttam feltölve; a többit angolul néztem meg (megnéztem több magyar vidit, ott is 27-ig voltak) ; de szeretném nagyon pontosan érteni, hogy mit mondanak itt a rész végén, légyszi; minden szót; tehát, akinek nem okoz gondot, kérem szépen, hogy légyszi-légyszi írja le nekem, miket mondanak? Ehhez már lehet, hogy itt-ott anyanyelvi angol kell, de lehet, hogy esetleg valaki másnak is rá tud állni a füle; vagy pl lehet, hogy valaki annyira jó angolos, hogy érti az anyanyelvi szintűt is.
Nagyon nagy hálával megköszönném, ha valaki tehát leírná. Megpróbáltam így tekergetve is kiírni, hogy melyek azok a részek, amiket nem értek; de ebből nagyját nem, és tehát azért nem írogattam ki kis részenként; ez kábé egy perces videórészlet; kicsivel több.
Tehát légyszi, akinek nem okoz gondot, kérem, hogy írja ki nekem. Angolul is jó, és akkor onnan már le tudom fordítani; de itt vannak tehát szavak, amiket nagyon nem értek, amit nem tudok kivenni, hiába fülelek. Tehát angolul is jó, meg lefordítva magyarra is jó.
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki megteszi ezt nekem, hogy leírja a párbeszédjüket.
Szia, szerintem letudnám neked fordítani, de egyszerűbb és élvezetesebb ha megnézed, fent van magyarul is.
itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!