Sikerülhet-e? Van-e esetleg tanulási tippetek ami bevált, iletve vizsga előttre pár tipp?
Sziasztok. :)
2021. Január 12-én lesz a B2 Telc német nyelvvizsgám. 1 hete rendszeresen készülök rá és 60-70 százalékosan csinálom meg a teszteket. Van még 2,5 hetem a vizsgáig és holnaptól minden nap reggel 3 órát este pedig átismételve a reggeli anyagot és ismeretlen szavakat. A legutobbi vizsgám október 20-án volt és a szóbelim 81% lett viszont az írásbelim 42%. Tudom mi volt a gyenge és arra fekszem most rá.
Szerintetek sikerülni fog?
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Jól oszd be az idődet (most is, és a vizsgán is), és ha rá tudsz menni, ne szavakat, hanem kifejezéseket, mondatrészeket gyakorolj be, azok jobban megmaradnak, mint az önálló szavak.
Nagyon szépen köszönöm a hasznós információkat. :)
A levélírás és a Sprachbausteine voltak nagyon gyengék, most ezeket próbálom jobban tanulni, illetve szavakat tanulni, de akkor hallgatók rád és inkább kifejezéseket tanulok meg. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!