Hogy mondom angolul, hogy tanító szakos hallgato vagyok?
Szoval eleg sok kulfoldivel talalkozok, altalaban ha uj embert ismerek meg az elso kerdesek kozott van az, hogy tanulok e, hol es mit.
De nem tudom, hogy most az, hogy tanito szakos vagyok azt hogy mondom, ezert csak altalaban annyit mondok hogy remelhetoleg tanito leszek :D
Koszi elore is a valaszt
Az előző válaszoló verziójánál sokkal jobb és pontosabb a következő:
I'm a student in Primary/Elementary Education.
Ha pedig már közel állsz a végzéshez, akkor azt is lehet mondani, hogy:
I'm a trainee primary/elementary school teacher.
(A "primary" inkább a brit angolban, az "elementary" inkább az amerikai angolban használatos.)
“I'm a student in Primary/Elementary Education.”
Szoval a kerdezo azaltalanos iskolas???
You must be joking!
Kerdes o, de hogy hogy ezt nem tudod angolul?
I study/attend teacher training college.
Koszonom a valaszokat.
#3 igazabol en is valami ilyesmit hasznaltam. Tehat ugy hogy i am a student at teacher education csak ezt elegge google forditosnak ereztem :D ezert hasznalom inkabb a future teacher kifejezest
#4 Meg nem vagyok tul jo angolbol, gimiben kezdtem tanulni de akkor leszartam, utana kezdtem ugy “tanulni” hogy ram ragadt sorozatokbol es lett par baratom, akikkel mashogy nem ertjuk meg egymast. De szerete es szerettem volna tobbet ezzel foglalkozni ezzel, ezert dontottem az angol mellett (csoda, hogy bekerultem egyaltalan) Fel eve tanulom rendesen sry, hogy nem vagyok pro
Kerdezo, akarhogyis eroskodik a #2, teljesen hulyeseget ir, megha ide is irta az eletrajzat.
A masodik verzioja sem biztos, akkor vagy trainee teacher, ha on the job tanulsz.
Tanulsz es mellette egy iskolaban dolgozol is.
I study at teacher training college.
I am studying to be a primary school teacher.
#3, 4, 6-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!