Hogy vágjam a tanárom képébe, hogy meg lett a nyelvizsgam, úgy hogy ne legyen egyértelmű, hogy dicsekedni akarok?
Nem rég voltam angolból nyelvvizsgázni és elég valószínű, hogy meg lesz. Nagyon utálom az osztályfőnököt és ő is engem. Ő a német tanárom, én meg angol nyelvből voltam, de azt sem nézné ki belőlem, nagyon meglepődne tőle. Ez ugye egyszerű lenne, ha csak simán bevinném a nyelvvizsgát és leraknám elé, mert ugye suliba asszem, amúgy is be kell vinni és beviszik a rendszerbe. Most pedig jó lenne online órán, amikor ott van az egész osztály és muszáj lenne dícsérnie, megjátszani, hogy örül neki és így persze már az is jó lenne, hogy az osztály is megtudja.
Mit kéne mondanom?
Pl.: Elnézést tanárnő,nemrég meg lett az angol nyelvvizsgám, van ezzel valami dolgom vagy csak, ha visszamentünk a suliba, akkor vigyem be?
Ez nem elég jó, mert egyértelműen nem kell vele semmit sem csinálni.
Mit mondjak akkor?
Gratula! :D
Majd meséld el, hogyan reagált a tanárod.
"Sikerült! :)"
És mennyire? Mert ha épp a léc fölött, akkor inkább foglalkozz értelmes dolgokkal, az nem egy akkora fegyvertény, azt fogja magában mondani, szerencséje volt. Ha meg nagyon jó eredménnyel sikerült, akkor meg úgyis kéne, hogy legyen annyi eszed, hogy értelmesebb dolgokkal foglalkozol... Harmadik eset nincs. :D
Köszi a gratulációt!
86,6 % lett, szóval nem is a léc fölött, de nem is nagyon jó. Ennek kell lennie a harmadik esetnek. :D
Amúgy végül csak kiraktam a facebook sztorimba az eredményt és szimplán egy like jelet küldött rá.
Mégis miből gondolod, hogy nem épszintén örül neki? Mi oka lenne rá?
Amúgy grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!