Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol és német mellett milyen...

Angol és német mellett milyen nyelvet tanuljak még?

Figyelt kérdés

Hello!

Angol és német mellett milyen nyelvet tanuljak még?

Én franciára gondoltam, de sokan mondták olaszt is.

Spanyol viszont egyáltalán nem tetszik.

Szerintetek?

2010. aug. 11. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
francia
2010. aug. 11. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A franciát csak ajánlani tudom, az angol után játszi könnyedséggel ment :)

Nekem a harmadik a spanyol ugyan, de az angolra épült minden. Jó alap.

2010. aug. 11. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A francia elég hasznos. Viszont hozzátenném, hogy inkább beszélj nagyon jól 2 nyelvet, mint 3-at, de egyiket sem igazán jól.
2010. aug. 11. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is angol után franciát tanultam. Imádom a franciát. Sokkal de sokkal jobban szeretem, mint az angolt :) Csak ajánlani tudom. Ha megtanulod a franciát, akkor viszont már könnyen fog menni a spanyol, olasz és a latin is :) Szerintem ebbe fogj bele.

18/L

2010. aug. 11. 13:03
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi válaszokat :)

"átfedéseken" is gondolkodtam, hogy pl. orosz az szláv nyelv, így megérti orosz, bulgár, szlovák, lengyel, cseh, stb.

2010. aug. 11. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én angol és német után nemrég kezdtem el autodidakta módon az oroszt. Szerintem megéri és nem is kifejezetten nehéz, ha már megtanultad a cirill betűket :)
2010. aug. 11. 22:55
 7/9 anonim válasza:
Jajj pedig a spanyol olyan szep :) Amugy ha nem tetszik akkor Francia Kanadaban elek es itt majdnem minden ember beszeli a nyelvet sot//Montrealban az egy Canadai provinc..mindenki csakis kizarolag franciaul beszel...Olyat tanulj h mar megvan az angol meg a nemet ami tetszik es mar konnyen rad ragad :):):);)
2010. aug. 13. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
A spanyollal többre mész, mint a franciával.
2010. aug. 16. 23:12
 9/9 anonim válasza:
magyart de azt rendesen
2011. febr. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!