Leforditaná nekem egy gyakorlott angolos a következő üzenetet?
Aki azt gondolja, hogy nem számít ki az elnök, még nem sorozták be hogy a világ másik felére egy ádáz, ostoba háborúba küldjék és ott haljon meg; hogy a rendőrség könnygázzal és veréssel jutalmazza, mert köztulajdonon garázdálkodott; hogy az adóhivatal pusztán politikai érdekből üldözze; vagy hogy a Cook megyei börtönbe zárva, törött orral és a telefontól eltiltva várja, hogy tizenkét perverz seggbe rakja a zuhanyzóban. Akkor számítani fog, hogy ki az elnök, a kormányzó vagy a rendőrfőnök. Akkor azt fogod kívánni, bárcsak szavaztál volna.
(Lehet, hogy ez sem tökéletes, de az #1-ben nekem sok a gyanúsan Google-fordítós megoldás...)
Aki azt gondolja, hogy nem számít ki az elnök, még nem sorozták be hogy a világ másik felére egy ádáz, ostoba háborúba küldjék és ott haljon meg; a rendőrség nem jutalmazta könnygázzal és veréssel, mert köztulajdonon garázdálkodott; az adóhivatal nem üldözte pusztán politikai érdekből; vagy nem zárták a Cook megyei börtönbe, ahol törött orral és a telefontól eltiltva várja, hogy tizenkét perverz seggbe rakja a zuhanyzóban. Akkor számítani fog, hogy ki az elnök, a kormányzó vagy a rendőrfőnök. Akkor azt fogod kívánni, bárcsak szavaztál volna.
(Túl gyors voltam és nem olvastam át, mielőtt elküldtem. Bocsi... #4 voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!