Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudok jobban megtanulni...

Hogyan tudok jobban megtanulni angolul önerőből?

Figyelt kérdés
Önerőből szeretnék a netről vagy más forrásokból, kíváncsi lennék ti milyen módszereket ajánlotok. Kemény elhatározás van bennem, hogy félév- egy évig tanulok angolul mindennap 2x25percet. Nyelvtani dolgok nehezek nekem és nem tudom hol lehetne ilyet tanulni. Nem szeretnék olyan választ kapni, hogy menj nyelvtanárhoz vagy nyelviskolába és társai, mert nem akarok kiadni rá pénzt. Célom az angollal: Könyveket olvasni angolnyelven, angolnyelvű videókat nézni.

2020. szept. 21. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked az Oxford Angol nyelvtan c. könyvet (piros könyv, bookline-on 6000 forint kb). Nekem nyelvtanra az vált be nagyon.

Sajnos a nyelvtanrészét nem tudja megúszni az ember és ebben tényleg minden benne van. Nagyon megéri az árát.

Én személy szerint napi egy, két óra szöveget hallgatok, olyan témában, ami érdekel. Van egy world doksim, ahova gyűjtöm a szavakat, kifejezéseket, hogy bővüljön a szókincsem.

Sorozatokat, filmeket angolul nézem (van, hogy magyar felirattal, de mostanában kezdek áttérni az angol feliratra).

Vannak angol nyelvű könyveim, de ritkán olvasom őket, mert szak szókincs van bennük.

Beszélgetés részére kéne most rágyúrnom.

2020. szept. 22. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
I mean *word...
2020. szept. 22. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Oxford angolt nyomom en is. Jo konyv.
2020. szept. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!