Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnék gyorsan megtanul...

Hogyan tudnék gyorsan megtanulni angolul?

Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget, amit itthonról is tudnék végezni, viszont a bökkenő az, hogy folyékony angol nyelvtudás a kritérium. Soha nem tanultam ezt a nyelvet, és sajnos most nem engedhetem meg magamnak, hogy külön tanárhoz járjak. Májusban tudnék kezdeni, de addig meg kéne szereznem egy középfokú nyelvizsgát. Van rá esély? Ha igen, hogyan?
2020. szept. 20. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Kulfoldi baratok a legjobb módszer + internet
2020. szept. 20. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen más nyelvet tanultál eddig és azokon milyen szinten vagy?
2020. szept. 20. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én C1-es szinten beszélek angolul, de németül nem tudok és azt szeretném tanulni, ha tudsz németül, cserélhetünk tudást :D
2020. szept. 20. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Én németül és spanyolul tanultam eddig, bár németül többet, abból B1-B2 szintén vagyok, nyelvvizsgám még nincsen sajnos.
2020. szept. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!