Ha megbuktam nyelvvizsgán, de én úgy èreztem jól sikerült, hány százalèktól érdemes fellebbezni?
Sziasztok!
BME C1 es nyelvvizsgán voltam ès 48%om lett komplexben. Minden rèszben 40%felett kaptam pontot.
Előtte nagyon sok próbavizsgát írtam és az mind sokkal jobnan sikerült, ezért gondolkodtam el a fellebbezésen, de nem tudom hány százaléktól illetve milyen esetekben érdemes, valamint a pontos menetével sem vagyok tisztában.
Minden értelmes tanácsot előre is köszönök!
Ezt a nyelvvizsgáztatók pontosan közlik.
Pont a BME nem teszi meg?
Ha nincs meg a meghatározott százalék, akkor lehet kérni felülvizsgálatot.
De ezt ott kellene megkérdezni, ahol vizsgáztál, mert a felülvizsgálati kérelemnek is van határideje.
Nem is értem mit akarsz itt. Minden vizsgáztató egyedi.
“Nem értem mit akarsz itt”.
Meg szeretnem hallgatni masok velemenyeit, tapasztalatait, tanacsait.
"nem voltak hajlandóak találni fél pontot"
😁
Nem az ő dolguk volt találni. Pontosan meg kellett adnod, hogy melyik reszpontszamot akarod megfellebbezni. Az volt a dolguk, hogy azt atnézzék, nem pedig az, hogy a komplett érettségidet (vagy akárcsak a komplett fogalmazasokat) ujrajavítsák.
"48%om lett komplexben. Minden rèszben 40%felett kaptam pontot"
Nem az van, hogy 60 százaléktol van meg? Esélytelen.
"nem tetszett nekik a téma"
A témát ők adják meg! Ha nem arról írtál, amiről kellett, akkor nyilván nem adhattak rá több pontot.
akkor éri meg fellebezni, hogyha csak 1-2% hiányzik. Neked 12. Ez nagyon sok. Lehet, hogy túlságosan beparáztál vizsgakor, ezért lett sokkal rosszabb, mint amiket gyakoroltál. Előfordul, erre is fel kell készülni és meg kell tanulni kezelni a stresszt.
De ezzel nem érdemes fellebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!