Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME nyelvvizsgán ezért megbukh...

BME nyelvvizsgán ezért megbukhatok?

Figyelt kérdés

C1 en voltam. Először félreértettem a szituációt aztàn elkezdett kérdezni a vizsgáztató. Ott újrakeztem és szerintem nagyon jól és folyékonyan ment. Valamint az elsô résznél ahol személyes kérdések vannak ott egyet először szintén félreértettem de javítottam.

Szerintetek ilyen miatt meghúzhatnak?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2020. szept. 2. 10:40
 1/5 anonim válasza:

Szerintem ne aggódj, ha utána sikerült megértened és ki tudtad fejezni magadat rendesen, akkor meglesz az, maximum levonnak pár pontot miatta.

Nekem is volt ECL vizsgámon egy kis félreértés a részemről, mert nem nagyon értettem az egyik szempontot a témakifejtésnél, mégis meglett.

2020. szept. 2. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért gondosan nem árultad el, hogy amit félreértettél, az mi volt, tehát értetted az angolt, de magát a témát nem, vagy az angolt nem értetted? És amit nem értettél, az a leghétköznapibb angol kifejezés volt, vagy valami egészen egzotikus?
2020. szept. 2. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én B2-n voltam (BME), és volt, hogy félreértettem valamit, meg 2-3 kérdésnél visszakérdeztem, és átfogalmazták. De így is átmentem. Persze az is számít, hogy milyen a listening, mert az is húzhatja felfelé vagy lefelé a százalékot.
2020. szept. 3. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Végül sikerült?
2020. nov. 13. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem . :/
2020. nov. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!