TELC nyelvvizsga! Mikor derülnek ki az eredmények?
Sziasztok!
A kérdésem a TELC B2 komplex nyelvvizsgához kapcsolódó:
Az eredmények kiderülése általában mindig egy hónap volt. Én most voltam augusztus 29-én, de semmi infót nem kaptunk arról, hogy a nyelvvizsgának mikor lesz eredménye. Úgy érzem, hogy a magnó rosszul sikerült, és szerintem nem lesz meg, viszont azért bizakodok benne. Az októberi nyelvvizsgára szeptember 15-ig lehet jelentkezni, ami októberben lesz. Tehát ha addig nem derül ki és ne adj Isten nem sikerült, vagy jelentkezhetek pótjelentkezéssel +6.000 Ft-ért, vagy mehetek az azt követő nyelvvizsgára, ami csak decemberben kerül megrendezésre.
Ez így nem igazán áll össze a fejembe, nem tartom korrektnek. Vagy addig kiderül az eredmény? (szeptember 15-ig)
Köszönöm!
Szupi, köszönöm az infót! :)
Tehát, ha ne adj ég, valamelyikből megbukok( írásbeli vagy szóbeli), akkor lecsúszok az októberi vizsgáról. Vagy jelentkezhetek plusz pénzért póton. Korrekt. :D
Mert így lutrira is ha befizetnék, azt sem tudom melyik részre, melyik nem sikerült. Bár hátha nem lesz szükség rá.
Mindenesetre nagyon köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!