Mire számítsak egy Origo angol C1-es szóbeli nyelvvizsgán?
Sziasztok!
Szeretném még ősszel letenni a C1-es nyelvvizsgámat, viszont ha az írásbeli résztől nem is, a szóbelitől nagyon félek.
Megnéztem rengeteg videót arról, hogy mit várjak, de még így is van pár kérdésem.
Mennyire nehéz? Mennyire nehezek a tételek, mennyire kell kifejteni egy-egy témát, mennyire kell tájékozódni ezekről a témakörökről? Mi a menete ezeknek a vizsgáknak?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
A nyelvvizsga témakörei fent vannak a honlapon. Az elején vàlasztani kell 3 szàmot. Az elsőnél általános kérdést tesznek fel, mi a hobbid, mit szeretsz csinàlni úgymond bemelegítés. Utàna a képes jön, ehhez az elején választani kell 2 kép közül. Nem lesz odaírva melyik téma, hanem neked kell úgymond társítanod. De akàrmelyikhez társíthatod amihez illik szerinted. Utána van a szituáció, ez is a témakörök közül van.
Nem vészes, a lényeg hogy nem azt nézik hogy hogyan tudsz egy szakszöveget bemagolni, hanem azt, hogy mit tudsz. Fő a természetesség. (Én nem angolból voltam, de a lényeg ugyanaz.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!