Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Le tudná nekem valaki írni...

Le tudná nekem valaki írni Hila Plitmann - Love Will Conquer Again című dalának angol szövegét?

Figyelt kérdés
A neten sehol sem találtam meg és vannak olyan részek, ahol nem értem, hogy miről énekel. Sajnos még csak tanulom az angolt... Előre is köszönöm a segítséget! ( Az éneket megtalálhatjátok a YouTube-on. )
tegnap 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi, de legalább ki tehetted volna a linket meg a szöveget, ha már legalább egy 1 órás munkát kérsz valakitöl ingyen. Ez lett volna a Minimum.

Menj forditohoz, az abból él.

Vagy fogd meg a szótárt és kezd el forditani, legalább tanulsz.

ma 01:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Neked is jó reggelt... Igazán feldobtad a napomat ezzel a segítőkész válasszal, "köszönöm"! Először is nem tudtam, hogy lehet ide linket feltenni, mert nem túl sűrűn használom ezt az oldalt, de ha ez ekkora segítség, akkor linkelem a dalt: https://www.youtube.com/watch?v=UtXxmG1SAtg&ab_channel=HilaP.. ( Bár kimásolva a dal előadóját és címét, majd beillesztve a YouTube-on, max 5 mp és megtaláltad volna, HA AKARTAD VOLNA, de mint az látható, a te esetedben nem ez volt a helyzet, nem igaz?). Ami a válaszod többi részét illeti... azt hisezm egy kis szövegértési problémád van... Pontosan az a gondom, hogy NINCS meg az ANGOL szöveg, mert nem hallom rendesen. Szóval NEM FORDíTÁST KÉRTEM!!! ( Még mielőtt azt mondanád, hogy keressem meg a neten... nos, kerestem, de nem találtam meg, mert ez nem egy ismert dal.) Ami meg a pénzt illeti... Tudod, ha én tudnék eléggé angolul, akkor segítenék másoknak és megtenném ezt másokért. És szerencsére sok ilyen emberrel találkoztam már itt. Persze vannak olyanok is mint te, akik csak késztetést éreznek arra, hogy mindenre válaszoljanak, csak kötekednek anélkül hogy valóban segíteni akarnának.Nem tudom, hogy te mennyire tudsz angolul, de kívánom, hogy keresd magad halálra a tudásoddal, ha ez boldoggá tesz. Engem nem tenne, de nincs azzal gond, ha különbözőek vagyunk... Bocsi a litániáért, de tényleg nem értem az olyan embereket, mint te, hogy miért érzik magukat jobban, ha másokat lenéznek,kioktatnak és egy segítségkérésre így reagálnak ahelyett, hogy inkább tovább görgetnének, ha már segíteni nem akarnak... Legyen szép napod!
ma 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Az amit kérsz az nem segitség, hanem azt akarod, hogy más irja meg helyetted a házileckéd, és ráadásul még keresse meg maga azt is hogy melyiket. Ezt a való életben úgy nevezik, hogy: elkényeztetett.

Amúgy köszönöm szépen, neked is legyen szép napod, és jó tanulást!

ma 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudod az a gond, hogy azt hiszed ismersz, de egyáltalán nem és valószínűleg a negatív tapasztalataid alapján csak a legrosszabbat tudod felétételezni rólam és gondolom a többi emberről is körülötted. Őszintén sajnálom az ilyen embereket, mert nem lehet igazán boldog az életük... Csak hogy tudd én nem az a fajta vagyok, aki meg akarja spórolni a munkát és egyáltaln nem a leckémhez kell ( felnőtt ember vagyok, nem járok már rég iskolába ), hanem csak fejlődni szeretnék önszorgalomból és mivel megtetszett a dal, szerettem volna leírni a szövegét és a hiányzó részekhez ( amit én nem tudok kivenni ) kértem segítséget. De legnagyobb szomorúságomra sajnos csak veled találkoztam itt...
ma 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Te igy mutatkoztál be:

"Le tudná nekem valaki írni Hila Plitmann - Love Will Conquer Again című dalának angol szövegét?

A neten sehol sem találtam meg és vannak olyan részek, ahol nem értem, hogy miről énekel. Sajnos még csak tanulom az angolt... Előre is köszönöm a segítséget! ( Az éneket megtalálhatjátok a YouTube-on. )"

Ennyi épp elég, hogy meg tudj egy embert itélni.

ma 11:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha neked ennyi elég, akkor azt hiszem, hogy az életben sokszor fogod még félreismerni az embereket. Egyébként meg mindez attól is függ, hogy te milyen lelkületű vagy, hogy mi van benned, miközben olvasod. Hát benned segítőszándék az nincs egy csöpp sem az biztos. Ha őszintén magadba néznél, belátnád, hogy eszed ágában sem volt segíteni.Csak kötözködni. EZ megrólad mond el nem is keveset. Mindegy, akkor gondold azt, hogy ismersz és hogy igazad van MINDIG MINDENBEN. Hozzáteszem aki tényleg tud angolul, annak ez MAX. 10 perc, mert nem túl bonyolult a szöveg.
ma 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:
"Ennyi épp elég, hogy meg tudj egy embert itélni." Az ítélni szó teljesen helyénvaló a te esetedben. Bár a megítélés szó alapjába véve nem negatív, de a te esetedben teljesen az...
ma 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!