Szerintetek mennyire gáz egy C1 angol nyelvvizsgát a két részéből (írásbeli-szóbeli) 6 év különbséggel összerakni? Onnantól, hogy beleírhatom a CV-mbe, és az állásinterjún beszélgetni akarnak majd velem angolul, meg fogják vajon bárhol nézni?
Figyelt kérdés
Tudom, gáznak gázul hangzik, azért lassan csak szeretném befejezni és beleírni CV-be, még ha tudom is, hogy nem a papír, hanem a tudás számít. Na, az 6 éve nem sok volt, átszenvedtem magam az írásbelin, szóbelit buktam, nem volt motivációm újra menni. Azóta fordult a kocka, napi szinten használom az angolt, nem jelent kihívást a szóbeli rész, de a "tantermi" angol (szép nyelvtanok, normálisan megfogalmazott hivatalos levelek, fordulatos fogalmazások) már nagyon távol van tőlem, így most a már meglévő írásbeli részt nem csinálnám meg szívesen. Mit gondoltok, bármikor bárhol elkérhetik ezeket a bizonyítványokat? Úgy néznének rá, mint ebben a formában gáz teljesítmény? Van ennek bármi relevanciája? Tudom, egyben komplexként kéne megcsinálni, napi teendők, munka mellett viszont már nagyon nincs meg a középiskolás erő és kapacitás felkészülni.. Köszi!2020. aug. 31. 23:19
1/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Ha kérdezik megmondod hogy anno csak az egyik fele sikerült, aztán nem foglalkoztál vele,most meg gondoltad legyen meg a másik fele is,hát megcsináltad. Ennyi. Nem kell kiemelni hogy nehezen is menne, még ha könnyen menne is,minek fizetnél azért ami már megvan?
Szerintem semmi gáz nincs ebben.
2/4 anonim válasza:
Szerintem senki nem nezi a datumokat. Ha esetleg egy alak okodkodna, akkor ahogy sz #1 irta.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nyugodtan büszke lehetsz egy C1-es nyelvvizsgara.
4/4 anonim válasza:
Válassz egy dátumot a 2 közül, és azt írd be a CV-dbe pl. 2020 angol felsőfokú (C1) nyelvvizsga. Senkit nem érdekel és nem releváns, nem kell tudnia, hogy pontosan, részletesen hogyan lett meg. A titkárnőn kívül, aki majd lefénymásolja, ha felvettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!