Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Továbbtanulásnál kapok plusz...

Továbbtanulásnál kapok plusz pontot, ha nem komplex nyelvvizsgám van?

Figyelt kérdés
Tavaly próbáltam letenni a B2-es angol nyelvvizsgát, de csak az írásbeli része sikerült, a szóbelin megbuktam. Így nincs meg a komplex nyelvvizsgám, de az írásbeli teljesítéséről bizonyítványom van. Kapok a felsőoktatásba jelentkezésnél plusz pontot csak az írásbeliért?

2020. jún. 3. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Csak a komplex ad pontot.
2020. jún. 3. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy tudom idei nyelvvizsga esetén ad pluszpontot csak az egyik vizsgarész teljesítése is. Kérdés, hogy az idén tanévet jelent, vagy 2020-at.
2020. jún. 3. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az évben a csak szóbeli vagy írásbeliért is jár pluszpont, viszont csak akkor, ha a 2019/20-as tanévben szerezted meg. Tehát ha 2019. szeptemberben vagy azután szerezted, akkor jár érte, ha korábban, akkor sajnos nem.
2020. jún. 4. 01:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!