Emelt szintű érettségi egy szláv nyelvből...nagyon sokat gyakoroltam de mégis félek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rengeteg levél, feladat, remélhetőleg 75 fölött megtudom Írni
Elég jól mennek, nem sok hibával
de mégis félek hogy élesben nem elèg a szókincsem, alig van erőm szótárazni már..szerdán vizsgázok, mintha sose lenne elég az amit tudok
2020. máj. 16. 16:35
1/7 anonim válasza:
Kicsit próbálj kikapcsolni. Foglalkozz a hobbiddal, sétálj vagy csinálj bármi olyant amitől ki tudsz kapcsolni. A kérdésedből és a leírásodból kiderül, hogy sokat gyakoroltál, így nincs mitől félned. Muszáj egy kicsit pihenned, mert most nagyon stresszel. Ha nem pihensz akkor mire az érettségire eljutsz teljesen ki leszel készülve és emiatt fogod elrontani.
Sok sikert ! Menni fog biztosan :)
2/7 anonim válasza:
Melyik az a nyelv?
Lehet, tudunk gyakorolni.
3/7 anonim válasza:
Én nekem az segít ha úgy gondolok rá hogy ez nem egy éles helyzet, lehet javítani. És így eddig mindig sikerült, nem jó rá stresszelni
4/7 anonim válasza:
Kapcsolj ki egy kicsit, sétálj egyet
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!! 80 felett lett😄
2020. jún. 7. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!