Hogy tudnék filmeket, sorozatokat vásárolni francia, német és spanyol nyelven?
Az angolt tudom gyakorolni, arra számos lehetőség van, de többé-kevésbé a fenti 3 nyelvet is beszélem, és szeretném szinten tartani a tudásomat. Tudom, hogy az amazon (com, de, es, fr) oldalról tudok fizikailag DVD-t és Blu-Ray-t venni, de inkább olyanra gondoltam, hogy kifizetem az árát és legálisan le tudom tölteni. Az a gond, hogy pl a Netflixen, HBO GO-n is leginkább angol hang van csak opciónak.
A másik pedig, hogy a kedvenc sorozataimat nézném, azok meg nem feltétlen vannak fent.
Természetesen nem bíztatlak semmi illegál dologra, de szinte az összes sorozat megtalálható német szinkronnal az alábbi honlapon:
Köszi! :)
Még várom azért a válaszokat, de köszi ezeket is!
Azt egyébként nem értem, hogy pl a Netflix miért nem vezet be olyan csomagot, ami pár euróval több, de cserébe lehet váltogatni a legnagyobb világnyelvek között: angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz, akár kínai stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!