Hogyan tudom az angol párbeszédet gyakorolni?
A válasz hogy beszélgessek angol emberekkel online... :) De azt hogy csináljam?
Már tanulok az alapfokú angol nyelvvizsgára de nem tudom mitévő legyek mivel nem tudom gyakorolni az angol párbeszédet.
Gondoltam chatrulettre, PC játékközösségekre, stb... Mivel játékokba csak akkor beszélnek velem tartósan ha tudok is a játékokban valamit ezért nálam az nem játszik és chatruletten sem jártam sikerrel nem tudom mihez kezdjek.
Vannak ilyen online beszélgetők amik külön az angolt tanulóknak van fenntartva de az nekem kicsit drága és azt sem tudom mit várhatok el tőle.
.
Nincs valami ötletetek erre. Biztos vannak még akik küzdenek hasonló problémákkal. Ti hogy birkóztatok meg?
Szia!
Én angol nyelvű fórumokat böngésztem, ez segített részben. Illetve van egy Mondly nevű alkalmazás, és igen, nyelvtanulásra van, viszont van egy beszélgetés gyakorlására alkalmas része, ha gondolod, tégy vele egy próbát
Bedolgozom egy cégbe, ami angol nyelvtanulos appot fejlesztett és részt vettem tesztelésen. Van egy robot, akivel beszélgethetsz különböző témában és ki javít írásban, ha nem jól mondtad.
Xeropan a neve az appnak.
Elég jó szerintem, én élveztem a tesztelést.
Hogy a fenébe nem jutott eszembe a facebook... :)
Facebook: Angol chat csoport (kezdőknek és haladóknak)
Már másnap találtam valakit aki hajlandó volt ingyen beszélgetni velem
De azért kössz a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!