Origo márciusi eredmények kb. mikorra várhatóak?
Egy próbát megérhet, de 4 pont elég sok. :/
Szerintem én megpróbálnám a helyedben azétt. Hátha.
#csingilingg84
Nekem 3 ponton ment el és a levelemet kegyetlenül lepontozták,pedig arra gyakoroltam a legtöbbet :/
Nekem ez a harmadik próbálkozásom volt. Egyszer csak szóbeli, kétszer komplex. A beszéd mindig sikeres lett, a magnós részen buktam el, na és persze az írásbeli sem sikerült.
A magnós részhez is nagyon készültem a nagy origós könyvből és a fülszövegből. Azok nagyon jól mentek. Amikor először vizsgáztam a hallott szövegértésen, nagyon meglepődtem, mert a szöveg sokkal gyorsabb volt és elég komoly tartalma is. Teljesen más, mint a felkészítő könyvekben. Legutóbb megrendeltem a Szalai Nóri 5perc angol, 300 hallás utáni értés könyvét. Na ez volt olyan, mint a vizsgán. Tartalmilag, gyorsaságilag...a szóbelim végre sikeres lett.
Az írásbelire még gyúrnom kell. Ami furi, hogy az olvasott szövegértés az erősségem, és mégis az a leggyengébben teljesített részem a nyelvvizsgám.
Szívesen vennék tanácsokat, tippeket, hogy tudok felkészülni az írásbelire. Levélírás rá, esszére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!