Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origo márciusi eredmények kb....

Nyers Kitti kérdése:

Origo márciusi eredmények kb. mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés
Nekem azt írja a vizsgajelentkezésnél, hogy SIKERES KOMPLEX, de még nincs eredmény. Ezt vehetem tutinak?

2020. márc. 25. 11:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/123 anonim ***** válasza:
100%
Korona diploma, 40 év feletti nyelvvizsga mentesség....nem mindegy? A lényeg, hogy megvan a papír, a tapasztalat a gyakorlati tudás lesz úgyis a lényeg. Tudok olyan munkahelyet ahol diploma nélkül ülnek a főnöki székben, úgyhogy hagyjuk már ezt az ajcsi nyelvvizsgát. Mégha csak az hiányozna egyeseknek....de diploma sincs, csak érettségi és úgy osztják az észt. Majd ha dolgozol, megtapasztalod, hogy nem minden fekete és fehér, ahogy elképzelted.
2021. márc. 27. 09:42
 112/123 A kérdező kommentje:
Anonimkent batran lehet osztani az eszt. Nos. Jo par eve dolgozom.. 7 eve kozalkalmazottkent. Nekem ne mutasd be a munka vilagat. Ha csak ezt a teruletet nezzuk igenis nem mindegy. Mondjam miert? Pl jelentkezik egy "ajcsi diplomas", ovoped allasra. A masiknak megvan a "tisztesseges" diplomaja. De pl az elobbi kicsit puncsosabb. Mivel egyenerteku a dilpoma nyugodt szivvel vehetik fel. En is ISMEREK ilyet. Nem csak te.. A masik...3 diplomam van es 4 OKJm. Oszinten: Gogyped az egyik. Masik ovoped. Nos.. Legyunk oszintek.. Nem egy vegyesz diploma. Mar csak a gyogypedhez osszehasonlitva. De legalabb egy minimalis szuro volt a nyelvvizsga...Erted a lenyeget? Es itt ne menyjunk bele, hogy a gyerekekhez nem kell nyelvismeret. Teny. De ez volt a kovetelmeny. Eleget tettel a kovetelmenyeknek? Igen. Akkor itt a diploma. Nem utolag nyavajgok. Nekem a kemia se kell sehova. Megis kozepsuliban at kellett vergodnom belole.
2021. márc. 28. 09:56
 113/123 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy mennyi ideje dolgozol és hány diplomád, OKJ-s papírod van, egy seggel úgyis csak egy lovat lehet megülni....gondolom hallottad már. Hiába ajcsizod itt le a diplomát, nem te találtad ki és nem én, hogy megadják nyelvvizsga nélkül is. Ismerősöm 40 éves volt mikor végzett, óvónő, neki is megadták anno...én akkor nem értem annyit? Az én tudásom kevesebb mert én nem vagyok még 40? Vagy ott a másik, aki szocislpedagógiát tanult, de nem tett nyelvvizsgát, mert nem is akart benne dolgozni. Elment egy multihoz ahol kisebb vezető, most meg a dupláját keresi mint egy szociálpedagógus. Közben pedig megkapta az ajcsi diplomáját, de akkor is maradt a régi munkájában. Itt nem számít mi volt a követelmény, látod. Miért nem lazáztad el és kaptad volna meg te is "ingyen"? Most erről ki tehet?

Nézd már meg pl.a tanító szakot...ott pl.milyen minimális szűrő van? Felvételi alkalmassági nélkül lehet bekerülni mert vírus van, mindenhol ez van. Akkor a nyelvvizsga már csak hab a tortán.

Ameddig érettségivel és anélkül ülnek főnöki székben és irányítanak X embert, addig engem nem zavar az ajcsi diploma, mert azok legalább elindultak egy úton, belekezdtek, államvizsgáztak bár a végét nem teljesítették. Amit meg én megtanultam nyelveket, senki nem veheti el tőlem. Így nekem nem felesleges hiába kapták meg a diplomát a nyelvvizsga hiányában. Attól én nem leszek se hülyébb se okosabb.

2021. márc. 28. 10:19
 114/123 A kérdező kommentje:

Te latom ezen lovagolsz, multi igy multi ugy. Mindig is voltak es lesznek is olyanok akik, szorgalmuk vagy seggnyalas stb. miatt papir nelkul ulnek egy helyen. Ha meg azt hiszed egy seggel egy lovat lehet megulni, akkor szerencsed volt, hogy nem kellett meg 2 munkahelyen nyomnod egyszerre. Sot tervezek egy 3.a /egy szabaduszot/ami szinten papirhoz kotheto. Nekem nem folosleges. Legegyszerubb pelda ovo diploma helyett a gyogypednek tobb haszna van az oviban.

Amugy eleg furcsa a hozzaallasod, mert szerintem szanalmas, hogy a magyar emberek nagy resze semmilyen nyelvet nem beszel. Ezzel mindig egyet ertettem. Ez meg csak, ironia volt ra.

Ha oda akarjak osztogatni a diplomakat, akkor mondjak azt, ne a 8-9 eve vegzett, koronavirustol teljesen fuggetlen lusta embereknek. En sem akkor vegeztem. Fel evvel kesobb ra. Mert akinek igazan kellett, az lenyelvvizsgazott. Es hagyd az "ezt ismerek, azt ismerek" peldakat. Mindenki ismer negativ es pozitiv peldakat.

Ja es a kerdesedre, miert nem lazaztam el.. Tobb ok miatt sem. Tudtam ez a kovetelmeny es haz azert gimiben is odafigyeltem az oran eros alappal kezdtem nyelvvizsgara tanulni. Utana:Nekem rohadt gaz lett volna, ha a koronadiplomasok koze sorolnak. Harmadszorra szeretek tanulni. Legutoljara: Legalabb egy nyelv kozepszintu tudasa mar egy 30 evestol elvarhato.

2021. márc. 29. 08:15
 115/123 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen irigy vagy, és látszik, hogy azt vallod hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...tipikus magyar mentalitás.

Leírtál több okot ami miatt nem lazáztad el..akkor azzal foglalkozz és ne a másikkal hogy kinek hogy lett diplomája.

Neked attól úgy sem lesz se jobb, se rosszabb. Így a témát engedd el! Én is azt teszem.

2021. márc. 29. 08:37
 116/123 anonim ***** válasza:
100%

"En sem akkor vegeztem. Fel evvel kesobb ra"

Ez itt a nagy bajod, már értem. :D

2021. márc. 29. 08:39
 117/123 A kérdező kommentje:

Hat tudod 2 egyetemet csinaltam, volt egy allando munkahelyem es meg szezonoztam is a nyaron.. Nem fert bele a nyelvvizsga.. De megsugom 2 honap felkeszules eleg volt ra.. Itt jo hogy nem azt probalod kihozni, hogy az a szar aki igazsagot akarna. Rosszul erzem hogy te is vagy valamelyik csaladtagod/baratod is erintett lehetett ebben a mutyiban. 😄 Ugy latszik nem fogod soha felfogni azt az egyszeru tenyt, hogy papiron nincs kulonbseg igy mar diploma diploma kozt? miszerint peldaul egy kozalkalmazozotti helyre 2en jelentkeztek. Valamiert a masik van felveve. Akkor sem talalnad igazsagtalansagnak? Ugye de... De sokat elarul, hogy odamesz ismeretlenul trollkodni egy egy eves poszt ala....en vallaltam a velemenyem mashol is munkahelyen is.. Es csak annak nincs ezzel baja aki ugxanugy benne van.

Szep napot neked is! Ne tanulj semmit mar soha, hiszen ugyse szamit! Igyen vegzettseget mindenkinek!

2021. márc. 30. 07:36
 118/123 anonim ***** válasza:
100%

Remélem a szóbeli érettségit is elengedik most is, hogy könnyebb legyen szegény végzősöknek.

Én anno szóbeliztem és nem is volt nehéz. De nem bánom ha másnak nem kell, az rajtam úgysem változtat, mint a nyelvvizsga elengedése sem. Tudom, hogy megcsináltam és kész. Ha nekem rossz volt, legyen rossz a másiknak is? Ezt vallod, ugye?

Remélem nem valami szociális pályán dolgozol!

"Ugy latszik nem fogod soha felfogni azt az egyszeru tenyt, hogy papiron nincs kulonbseg igy mar diploma diploma kozt? miszerint peldaul egy kozalkalmazozotti helyre 2en jelentkeztek. Valamiert a masik van felveve. Akkor sem talalnad igazsagtalansagnak? Ugye de.."

Mielőtt ebben az álomvilágban maradnál, csak megsúgom, hogy papír sem kell! Hiába tanultál, nyelvvizsgáztál, semmit sem érsz vele, ha nem vagy ismerőse valakinek. Na az az igazságtalanság, nem az ingyen diploma!

Egyszerűen irigy vagy, és látszik, hogy azt vallod hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...tipikus magyar mentalitás.

A többire nem is reagálok, mert úgy hülyeség ahogy van!

Csupa jóindulat vagy Kérdező! Vicceltem! :D

Elengedtem a témát!

2021. márc. 30. 08:50
 119/123 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még a közalkalmazottaknak kell a "papír". És ebben is szeretnék maradni, a vendéglátóba valóban nem kell feltétlenül.

Akkor én a kevesek egyike vagyok akinek jó állása van és nincs kapcsolata...

Még jó, hogy nem szégyellem magam, hogy TISZTESSÉGESEN diplomáztam. Nem utólag nyavajogtam....:) Te élsz álomvilágban....Miattad aztán iskolarendszer sem kéne..mert minek papír...:)

2021. ápr. 16. 13:53
 120/123 anonim ***** válasza:
Tisztességes tanultál vagy sem, ugyanannyit kapsz mint aki nem tisztességesen tanult. Erről meg ennyit. Tudod hogy tisztességesen megcsináltad de ezt sehol sem jegyzik. Legfeljebb jobban alszol! Jó éjszakát!
2021. ápr. 16. 21:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!