Nyers Kitti kérdése:
Origo márciusi eredmények kb. mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
Nekem azt írja a vizsgajelentkezésnél, hogy SIKERES KOMPLEX, de még nincs eredmény. Ezt vehetem tutinak?2020. márc. 25. 11:15
101/123 A kérdező kommentje:
Az tény! Csak akkor nem lóhalálában csináltam volna meg...Nem kicsit voltam dühös...:(
2020. máj. 8. 07:37
102/123 anonim válasza:
Nekem ma megérkezett a bizonyítvány postai úton! :)
103/123 anonim válasza:
Nekem 2 napja érkezett meg a bizonyítványom.
Szintúgy végzős hallgató vagyok, és nekem is ,,ajcsi" lett volna a diploma, ha még 1 hónapot lébecolok.
Nem érdekel, BÜSZKE vagyok rá, hogy nekem NEM korona-diplomám van! Legyetek azok ti is!
104/123 anonim válasza:
Akarom mondani,lesz. Mit szaladok én itt előre, mikor még be kell fejezni a szakdogát, megvédeni, leállamvizsgázni... 😂
105/123 A kérdező kommentje:
Tapasztalatbol mondom, az mar siman meglesz.. 😉 Korona-nyelvvizsga.. Ez jó😁
2020. máj. 12. 06:58
106/123 anonim válasza:
Ti Pesten laktok, oda érkezett meg a postával? Mert Pest megyébe még nem hozták.
108/123 anonim válasza:
Nekem még mindig nem hozták. 😟
109/123 anonim válasza:
Más is megkapta már a bizonyítványt? Mert nálam még mindig semmi. Nem hiszem, hogy egy ajánlott levél több, mint 2 hétig kering valahol. 😠
110/123 anonim válasza:
Nekem már egy hete megjött. Szerintem, aki még nem kapta meg, az írjon rájuk, és ha azt válaszolják, hogy már elküldték, akkor keresse fel személyesen a körzetéhez tartozó postát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!