Ez hogy van anglul?
Today, It's my best friend's birthday. I hope you'll have a great day. I'm afraid I can't show up to your birthday, but we'll compensate for it one day. I'm so happy to have a wonderful friend like you. You're the only person who was there for me when I was sad, supported me and never left me behind. You're beautiful, inside and out.
(nem biztos hogy tökéletes, mert elég fáradt vagyok, de szerintem nem rossz)

It is my best friend’s birthday today. I hope this day is going to be awesome for you. I’m so sorry that I can’t take part in your birthday, but we will find an another day to celebrate it. I’am really happy that I have such a nice friend like you. You are the only one, who had been with me when I was sad, who did support me and never let me down.
You are beatiful inside and outside.

Próbálkozásom (próbáltam angolos kifejezéseket alkalmazni):
Today, It's my best friend's birthday. I hope you will have a great time. I'm so sorry that I can't be there with you, but I promise I will make it up to you. I am really happy having such a great friend like you. You always were there for me when I was down, you never let me down. You are beautiful inside and out.

Az összes hozzászólás hemzseg a hibáktól. Itt röhögök magamban :D
Egy ilyen egyszerű szöveget is képtelenek vagytok összetákolni?! Elég szomorú!!
Igeidők, prepozíciók. Siralmas. Javaslom az igeidők áttekintését és megtanulását A-Z-ig, amire 1 évet rá kellene szánnatok, továbbá alaposan megtanulni a legtöbb phrasal verb használatát. Erre pedig további félévet kell szánni, heti 2×90 percben.
De hiába pofázok, természetesen sz*rni fogtok rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!