Novemberi Origó nyelvvizsga eredmények?
Nekem még mindig az van kiírva az eredménylekérdezésnél, hogy "A vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye."
Van köztetek olyan, aki legalább már a lezártba került? Esetleg aki már ez ügyben kommunikált az Origo-csapattal, az megosztaná a tőlük kapott infót?
SOS-ben szükségem lenne a nyelvvizsgára, ezért tök jó lenne, ha a dec. 5-i jelentkezési határidőig hagynának legalább néhány napot, hogy beiratkozzak a januárira, ha most nem sikerülne.
Előre is köszi!
Basszus, nálam is ugyanez! Semmilyen készségnél nincs eredmény, a rublikák alatt a felirat "a vizsgának jelenleg nincs eredménye", erre meg az "összes vizsga"-ra kattintva ott van, hogy "sikertelen".
Én még reménykedem abban, hogy ez csak valamilyen hiba.
Vagy hátha az összesítésnél kijön a 60 százalékos átlag és meg lesz a komplex.
Viszont ha tényleg sikertelen, akkor nekem 5-ig tudnom kéne, hogy mi nem sikerült, mert másképp nem tudom, hogy most januárra mire jelentkezzek, és nyakamon a nyelvvizsga leadás határideje. :/
Szerintem írok nekik, hátha...
Na, bárcsak vmi katyvasz lenne...
Megírod majd, hogy mit válaszoltak?
Akkor hogy a fenébe jelentkezzek januárra?
Vicc ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!