Novemberi Origó nyelvvizsga eredmények?
Figyelt kérdés
Nekem még mindig az van kiírva az eredménylekérdezésnél, hogy "A vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye."
Van köztetek olyan, aki legalább már a lezártba került? Esetleg aki már ez ügyben kommunikált az Origo-csapattal, az megosztaná a tőlük kapott infót?
SOS-ben szükségem lenne a nyelvvizsgára, ezért tök jó lenne, ha a dec. 5-i jelentkezési határidőig hagynának legalább néhány napot, hogy beiratkozzak a januárira, ha most nem sikerülne.
Előre is köszi!
2019. nov. 27. 08:23
11/59 anonim válasza:
Érdekes. De ha sikertelent ír, akkor legalább az eredményt is közölhették volna...
12/59 anonim válasza:
Akkor lassan már szerintem felteszik az eredményt
13/59 anonim válasza:
Igen, de ezek után én már nem számítok semmi jóra. De tova is dühít, hogy sikertelen van ott, közben meg "a vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye".
14/59 anonim válasza:
De a a vizsgának jelenleg nincs eredménye alatt látod? Vagy hol?
15/59 anonim válasza:
Ha bele mész oda, hogy vizsgáim! Ott írja a novemberire, hogy sikertelen. És ha rákattintok a novemberi vizsgárs, akkor visuont a szokásos "a vizsgának jelenleg nincs..." duma.
16/59 anonim válasza:
Én nekem nem ir ilyesmit. Csak a szokasosat
17/59 anonim válasza:
Akkor neked még van mit reménykedni! :-) bizti sikerül. Én már elkönyveltem sikertelennek, de azért a pontokra kíváncsi vagyok.
18/59 anonim válasza:
Hátha meglesz neked is. Szurkolok neked :)
19/59 anonim válasza:
Én is nagyon várom, de az új honlapon csak kiad egy négyzetet, amiben fel vannak tüntetve a készségek. Tehát kóddal tudom ezt is megnézni. Reménykedjünk,hogy holnap lesz eredmény.
20/59 A kérdező kommentje:
"Ha bele mész oda, hogy vizsgáim!"
De ez hol van? Légyszi, tudnál dobni egy linket?
Én csak az eredménylekérdezést tudom elérni, de ott még mindig nem írnak semmit... :/
2019. dec. 2. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!