Hagyjam ott a nyelvtanárom?
Így van hagyd ott!
Olyat keress aki egész órán angolul beszél.
Én pl. olyan órára jártam ahol nagyon keveset foglalkoztunk nyelvtannal. A nyelvtan mindenkire ráragadt. Ha valaki valamit nem értett azt megkérdezhette.
Mindenkinek ki volt adva egy téma vagy választható újságcikkek és abból kellett készülni. Aztán egész órán ezekről beszélgettünk kötetlenül. (Tehát messze nem csak az előre betanult szöveget mondtuk el)
Anyanyelvi megszólalás lehetetlen volt mivel a tanár is csak angolul beszélt. Persze ez az USAban volt. De itthon is megvalósítható Sőt..!!!!
#3 folyt
Persze ez nem jelenti azt hogy esetleg neked nem lenne jó az, hogy ha több nyelvtan lenne, de azt is lehet angolul tanulni
"A tanárommal angol középfokura beszélünk. "
A tanárod profi. A nyelvvizsga a közhiedelemmel ellentétben nem a nyelvtudást méri, hanem bizonyos nyelvtani ismeretet és bizonyos asszociatív feladatmegoldási ismeretek. Szóbelin is ez a helyzet. Sok nyelvvizsga feladatot kell megoldani és akkor sikerülni fog.
5ös jol mondja nyelvizsga a mas mint beszelni. Itt a hibakat nezik
Pontozas: helyesiras hiba minus 1
Nyelvtani hiba 3 -5 pont szval lecselheted de ne emiatt
Gratulálok azoknak akik lenullázták a 3. választ
Egy év alatt csináltam meg a TOEFL-t
utánam lehet csinálni a hazai módszerekkel!!!
A tanárom angolul beszél hozzám, de az a bajom, hogy beszélünk eleget, hanem nyelvtanozunk, meg szókincsezünk, meg listeningezünk!
Holott a listeninget otthon is meg tudom csinálni!
Nem csak a nyelvvizsgára akarok készülni, hanem szeretnék szépen, igényesen is beszélni! És ezt nem érti meg!
"hanem szeretnék szépen, igényesen is beszélni! "
A nyelvvizsga és a nyelvtudás két külön dolog. Döntsd el melyiket akarod. Mondd meg a tanárodnak hogy nem fogsz nyelvvizsgát letenni hanem meg akarsz tanulni angolul kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!