Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kijavítanátok amit angolul írtam?

Kijavítanátok amit angolul írtam?

Figyelt kérdés

This is a robbery!- shouted the robbers. The employees hid behind the cash desk and switched on the alarm. The robbers packed the money into the bag and they escaped. The police officers fastly arrived to the bank. The key was the camera, because the robbers were recorded by the camera. Therefore the police caught them.

Magyarul: ez egy rablás!- kiáltották a rablók. Az alkalmazottak elbújtak a pénztár mögé és bekapcsolták a riasztót. A rablók bepakolták a pénzt a táskába és elmenekültek. A rendőrök gyorsan megérkeztek a bankhoz. A kulcs a kamera volt, mert a kamera rögzítette a rablókat. Így a rendőrség elkapta őket.

2019. szept. 1. 12:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz. A tanár is ember, nem két lábon járó lexikon, szabálygyűjtemény, szótár, akármi. A tanárnak természetesen sok mindent tudnia kell, leginkább azt, hogy hol nézzen utána, ha valami kiesett, valamit elfelejtett pl. ritka használat, pillanatnyi "áramkimaradás" stb. következtében.
2019. szept. 7. 17:17
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig én azt nem tudom elképzelni, hogy lenne olyan nyelvtani szabály amit a tanár ne ismerne.
2019. szept. 8. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!