Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért ilyen igénytelenek a...

Miért ilyen igénytelenek a magyarok sokan nyelvtanulás terén is?

Figyelt kérdés

Hihetetlen olyan erősen akcentussal beszélnek sokan,hogy más szégyenkezik miattuk! Ráadásul a YouTubeon hírdetik magukat.

Én ha megtanulok bármilyen nyelvet,akkor mondom magam felsőfokúnak,ha a kiejtést is elsajátítottam. Sokan a fáradtságot sem veszik,hogy foglalkozzanak a kiejtéssel.

2019. aug. 31. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ugye ez valami vicc?

A kérdést se sikerült megfogalmazni :D

2019. aug. 31. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Jaja, mások meg arra nem veszik a fáraDSágot, hogy helyesen írjanak az anyanyelvükön... szóköz a vessző után?

És te sohasem leszel felsőfokú, esetleg a nyelvtudásod.

2019. aug. 31. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Es akkor mi van ha van akcentusa? A legtobb magyarnak soha a budos eletben nem lesz szüksége arra hogy angolul beszelgessen fontos dolgokrol. Akinek meg kell a munkajahoz a pontos kiejtes vavy szereti a nyelvet az majd megtanulja. A tobbinek meg nem mindegy? En is csak akadozva tudok angolul, a kiejtésem is magyaros, de minek bajlodjak vele ha sehol nincs ra szuksegem?
2019. aug. 31. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Akcentusa mindenkinek van. Hallanád hogy beszélnek a pakisztániak, vagy az indiaiak.

Ellenben te a saját anyanyelveden sem tudsz normálisan fogalmazni és írni. Ezt hívják úgy, hogy másban szálkát is, magadban a gerendát sem.

2019. szept. 2. 20:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt mondják,hogy az első 3 válaszolót nem érdemes figyelembe venni,általában nincsenek az intellegencia magaslatán. Én most az első 4- re mondom same!
2019. szept. 4. 17:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Az is valószínű,ti vagytok azok az igénytelen magyarok,akik képtelenek megtanulni normálisan bármely nyelvet!
2019. szept. 4. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

En mar akcentus nelkul beszelek angolul, de sztm nagyon nem mindegy mikor kezdi el a nyelvet.

Fugg a nyelvtanartol,hisz anno altalanosban az angol tanarom magyar akcenttel beszelt.

En meg a magyar akcentet mindig jobban halgatnam, mint a pakisztanit.

A igaza van, magyar embernek nem 100% hogy fogja hasznalni ugy,ahogy.

2019. szept. 8. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Köszi, hogy aggódsz az intellektusom miatt, felesleges. Inkább azzal foglalkozz, hogy tanulj meg magyarul.
2019. szept. 8. 16:42
 9/10 A kérdező kommentje:

7

"A igaza van, magyar embernek nem 100% hogy fogja hasznalni ugy,ahogy.

"

A legtöbb ember,aki csak a nyelvvizsgáért tanulja ott tényleg nem számít. Én láttam olyat,amikor amerikaiaknak YouTube videókat készít és eszméletlenül pocsék akcentussal nyomja.

8 Nem aggódok,csak egy parasztnak tartalak,a hozzászólásaid miatt is.

2019. szept. 8. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 ezzel nem tudok mit kezdeni,nem hinnem hogy csak magyarnak lenne ilyen..
2019. szept. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!