Hol tanuljak meg Olaszul?
Figyelt kérdés
Van rá esély hogy itthonról egyedül, tanár nélkül online megtanuljak olaszul? Vannak ilyen oldalak?
Nem konkrétan a playáruházból letöltött shit appokra gondolok, amik kb semmire nem jók. Ha valakinek van ötlete legyenszíves megosztani velem😄
2019. aug. 31. 10:19
1/2 anonim válasza:
Kétnyelvű nyelvkönyvek segítségével lehet megtanulni egyedül olaszul, meg egy két hasznos appal, én ezek segítségével tanultam meg egyedül, otthonról olaszul:
Pons nyelvtanfolyam kezdőknek 3 hónap alatt olasz. (gondolák vannak a nyelvkönyvcsomag elején)
Giro d'italiano nyelvtankönyvsorozat. Összesen 8 könyv (4 tankönyv és 4 munkafüzet) meg a hozzájuk tartozó CDk.
Valamint a szótanulásban segít a Fun easy learn: olasz nevű app, valamint a Duolingo is jó gyakorláshoz.
2/2 anonim válasza:
E-egyetem online nekem nagyon bejött, én angolt tanulgattam velük, de olasz hanganyag is van, abba is belenéztem a próbaanyagba,de azt amúgy is beszélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!