Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Úszásra kétharmadot kaptam...

Úszásra kétharmadot kaptam még júniusban, pedig profi úszó vagyok. Miért nem adott jobb jegyet a tanár?

Figyelt kérdés

6 éves korom óta tudok úszni (már profi szinten mostanra), és idén volt nekünk úszás óra 10.ben. Hozzáfűzném azt, hogy én mindig mindent megcsináltam az óráin, még plusz feladatokat is: pl.: pillangó úszás. Az osztályban volt olyan diák, aki nem is tudott úszni (az egyik legjobb tanuló) és most év végén ötöst kapott az úszásra. Én hármas tanuló vagyok, tesiből is hármas lettem idén. Úszáson szerintem sokkal jobban teljesítettem, mint a többiek, de nekem soha nem is adott hármasnál jobbat: ha fejest ugrottam, ha gyorsúszást csináltam nem tetszett neki.

A másik az, hogy tesiből röpdolgozatot kell írni a testi egészségről, a helyes táplálkozásról, a kalóriaszámlálásról meg ilyen hülyeségekből, ami szerintem biológia nem is tesi óra.

Az osztálytársaim is meglepődtek, hogy ilyen sz@r jegyet kaptam, míg a másik nem tud jóformán úszni és kapásból ötöst kap. Szerintem pofára ment a tanár itt..

Egyébként megyei versenyen voltam gyorsúszásból: 4. helyezett lettem még tavaly.

2019. júl. 14. 22:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem az úszás miatt iratkoztam ki, voltak más okok is.

Ugyanolyan szakgimibe megyek, mint amilyenbe jártam is, csak helységileg közelebb lesz. Az osztálytársak amint láttam normálisabbak lesznek, a tanárok nagyon barátságosak voltak most velem. Majd szeptemberben kiderül. Most 3,67-es bizim volt, de lehet, hogy jövőre jobb lesz.

Lehet, hogy tényleg irigykedik, vagy csak azért adott rossz jegyet, hogy a többieknek legyen lehetőség a jobb jegyre.. Vagy kitudja..

2019. júl. 15. 06:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom ez tenyleg nem fer. Nalunk szerencsere ez azert nem jellemző van egy olyan szabály hogy az utolsó ket évre az érettségi tárgyakból nalunk tanárt váltanak pont ennek a kikerülése erdekeben hogy a gyerek be ne legyen skatulyázva. Igy en matek magyar nemet tori tárgyakból uj tanárokkal találkoztam az utolso ket evben. A facktok pedig lehetőséget adnak arra hogy ket tanár értékeljen mondjuk egy választható tárgyból pl tesi. Szerintem ez hasznos lenne minden iskolában én 3-4 között kezdtem 9.ben volt 2-es is. Es 12-re 4.67-tel zártam es 2 db négyessel érettségiztem a többi 5 lett. Sajnos keves az ilyen iskola jól tetted hogy váltottal biztos lesz lehetőséged így jobban kitörni.
2019. júl. 15. 09:26
 13/13 anonim válasza:
100%
lehet hogy nálatok nem ugy van, de nálunk mindigis ugy volt hogy az uszás egybe volt a tesivel és a ketto egyutt számitott, de a tesi jegy ugymond erosebb volt. nálunk egy fiu kapott egy 5öst uszásbol és egy 4est meg egy 3ast tesibol és év végén megszolal a tanár: hmm ugy látom van egy 5ösöd uszásbol egy 4esed tesibol és még egy 3asod tesibol ugyhogy ez osszesem 3.50 ugyhogy nem vagyok köteles megadni a 4est neked. fiu szerencséjére 25en egy emberként álltunk ki mellette a tanárral szemben és igy megadta neki a 4est. én csak erre tudok gondolni... bár igaz nálunk is volt olyan gyerek aki kislabdadobásbol 7 méter 20at dobott és 5öst kapott 6odikban mig aki 21 métert dobott az csak 3ast... nem birja elviselni hogy egy tanitványa jobb nála...
2019. júl. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!