Olcsó magángitár-tanárt hol találok? Mennyibe kerül kb. egy igazán profi, nem elektromos gitár?
Most látom, hogy nem elektromos gitárt keresel. Egy igazán profi gitár pár százezer forint. Biztosan azt keresel?
Egyébként én sosem jártam tanárhoz, mégis 10 év alatt sosem éreztem kínlódásnak.
Nem írtad meg, hogy hol keresel tanárt!
Halmágyi Gyula Budapesten a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában tanít, érdemes megkérdezni, hogy vállal-e magántanítványt. Nem tudom, de csak őt ajánlom.
A honlapja: www.kil.hu/halmagyi
Ezen a honlapon az is rajta van, mire kell figyelni gitár vásárlásnál!
A zeneelmélettől ne félj, az menet közben menni fog.
Olyanokra ne hallgass, akik "otthon" tanultak meg gitározni "maguktól". Biztos iskolába sem jártak, maguktól tanultak meg írni-olvasni... :)
Nem olyan nagy varázslat megtanulni olvasni iskola nélkül... :)
A könnyűzenében van néhány ismert és elismert gitáros, aki sose tanult tanárnál zenélni.
Ez persze inkább a kivétel, mert ők tényleg rendkívül tehetségesek és muzikálisak lehettek és egyrészt olyan környezetből jöhettek, ahol a családban vagy volt zenész, vagy sok igényes zenét hallhatott, másrészt volt ösztönös érzéke ahhoz, hogy nyúljon a hangszerhez. Vannak ilyen emberek.
De tény, hogy az átlag, a legtöbb ember számára segíthet sokat a tanár ahhoz, hogy könnyebben legyen sikerélménye és gyorsabban tudjon haladni.
Klasszikusnál valóban sokkal inkább szükséges lehet, mint a rockzenénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!