Orvostanhallgatók/orvosira készülők, ti mit választottatok a biológia mellé, kémiát vagy fizikát?
Egyébként szerintem is jó lenne, ha mindenki ugyanabból menne, de az a hátránya, hogy valahol az egyiket tanítják jobban, valahol a másikat, és csak kevés helyen mindkettőt. Gyakorlatilag kész csoda, hogy van még kémia- és fizikatanár. Általános iskolákban meg pláne...
Az elvégzés meg a szorgalomról és a terhelésbírásról szól, nagyon "extra" gondolkodásmód nem szükséges hozzá. Szemben egy programozóval mondjuk. De ettől még persze egyik se egyértelműen könnyebb, mint a másik!!! Kinek a pap...
Én is kémiával mentem, mint a nagy többség. A 15 fős csoportunkból egy srác jött fizikával, kb.ilyen arányokat kell elképzelni 200-230 főre felszorozva.
Szerintem hasznosabb a kémia, de nem akarom itt osztani az észt, azt válaszd, ami neked jobban menne, biztosabb bejutást, magasabb pontszámot eredményezne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!