Felvételi? MA VAN A HATÁRIDŐ! GYORSAN VÁLASZT LÉGYSZI!
Figyelt kérdés
mi kell még?:
11.es bizi,12.es bizi,érttségi bizi,nyelvvizsga
nem vok hátrányos helyzetű,sem elvált szülős,semmi ilyen plusszom nincs,kell még vmit feltöltenem?
+ volt egy kérdés itt fent de nem találom,ahol arról irtak hogy a corvinuson nem minden nyelvvizsgát fogadnak el?mit fogadnak el?v linkeli nekem vki a kérdést?
köszi
2010. júl. 8. 23:36
11/18 anonim válasza:
Baromság. Azért nem fogsz pluszpontot kapni, mert elváltak a szüleid. Ennyi erővel minden második diák kaphatna. Jajjédesistenem. Ti mind tovább akartok tanulni? Ez fáj.
12/18 A kérdező kommentje:
bekaphatja a faszom a két utolsó,elegem van már a beszólogatós faszopókból,azért a 415 pontommal csak nem lehetek olyan sík hülye,"engedjétek már meg" hogy egyetemre menjek, ha akarok,...a nagy különbség: nekem van lelkem,nem vagyok genyó mint ti!
2010. júl. 22. 23:03
14/18 A kérdező kommentje:
BCE KIK nemzetközi igazgatás ANK
2010. júl. 22. 23:18
15/18 A kérdező kommentje:
téged?
2010. júl. 22. 23:19
16/18 anonim válasza:
_jajj de gyökerek vagytok.. azért van ez az oldal h kérdezhessen.. nem azért h lehurrogjátok -.-" pff ne foglalkozz velük, inkább sok sikert.:)
17/18 anonim válasza:
Az 100as hogy akit egyedül nevelnek az kap plusz pontot és az is akinek a szülő csak 8 általánost végzett. És még van pár...
18/18 anonim válasza:
És azzal tudja igazolni, mivel egy szülő neveli részesülhet gyermekvédelmi támogatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!