Felvételi? MA VAN A HATÁRIDŐ! GYORSAN VÁLASZT LÉGYSZI!
Figyelt kérdés
mi kell még?:
11.es bizi,12.es bizi,érttségi bizi,nyelvvizsga
nem vok hátrányos helyzetű,sem elvált szülős,semmi ilyen plusszom nincs,kell még vmit feltöltenem?
+ volt egy kérdés itt fent de nem találom,ahol arról irtak hogy a corvinuson nem minden nyelvvizsgát fogadnak el?mit fogadnak el?v linkeli nekem vki a kérdést?
köszi
2010. júl. 8. 23:36
1/18 anonim válasza:
Milyen a nyelvvizsgád? Amúgy más nem kell.
2/18 A kérdező kommentje:
ECL B2 középfok angol komplett
2010. júl. 8. 23:46
4/18 anonim válasza:
bocsi, csak annyit, hogy az honnan gondolod, hogy elvált szülős gyerek kap támogatást? mert ha van rá indokod, mondd léci,mert én az vagyok.
5/18 A kérdező kommentje:
semmi biztosat nem tudok,ma egyik barátnőmnél voltam és az anyja hivta h keresse meg a válós papirt mert az + 50 pont ,ő egy nőtől hallotta ma DE mi sehol soha nem láttunk erre utaló irást v felhivást akármit,lehet nemis igaz,de ő azért feltöltötte,"hátha mégis..." alapon
2010. júl. 8. 23:50
6/18 anonim válasza:
Nem csak azok az elvált szülők gyermekei kapnak felsőoktatásban plusz pontot, aki egyedül neveli a gyermekét, és csak 8 általános iskolája van
(( magyarul nincsen semmi szakképzettsége + még érettségije sem )) ??
7/18 A kérdező kommentje:
meglehet,mondom csak hallották,részleteket nem tudok,lehet barátnőm anyjukájára mindez igaz,én nem tudom
2010. júl. 8. 23:58
8/18 A kérdező kommentje:
ugye ECDL info vizsga nem ad pontot?
2010. júl. 8. 23:58
10/18 anonim válasza:
És egy ilyen felelőtlen, nemtörődöm ember megy egyetemre. Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!