Nem kaptam sárga csekket és el is felejtkeztem róla, most mondta barátnőm, hogy máj.18 a határidő. Nem fizettem be a felvételi díjat, most mit csináljak?
Mostmár semmit nem tudsz csinálni.
Jövőre jobban odafigyelsz majd.
Az első nagy butaságot írt, ne ijedj meg.
Sajnos ez már rendszer nálunk (tudom, mert 3 felvételi eljárásban jelentkeztem egymás után..), hogy a levelek egyszerűen nem jutnak ki mindenkihez a beígért határidőig. De ne aggódj, mert oda fog érni, és akkor majd befizeted.
Én pl. tavaly augusztus elején kaptam meg, azaz a ponthatárok kihirdetése után!!! Röhej! :D
Na de attól még persze be kell fizetni, hisz tartozás.
Ha attól nyugodtabb leszel, telefonálj be nekik, de szerintem ugyanezt fogják mondani.
Tényleg ne aggódj. Hívd fel őket, be tudod még fizetni. Egyik ismerősöm tavaly újra felvételizett, mert úgy álltak a dolgai, hogy azon a szakon amin volt nem lett volna meg a kellő kreditszám, és félt, hogy kirúgják. Végül meglett neki, így nem fizette be, mondván már nem kell neki, hogy felvegyék újra. Erre augusztusban jött a levél, hogy gratulálnak neki, felvételt nyert. Ennél még nagyobb poén, hogy nem ment el a beiratkozásra, erre a Neptunon látta, hogy benn szerepel neki az a szak, amire felvették:D Ez a nem semmi, mi?:D
Úgyhogy ne aggódj, nem maradtál le semmiről:)
Hivd fel oket, vagy azt mondjak, h varj a csekk erkezesiig, vagy pedig adnak eg szamlaszamot, ahova utalhatod. Emailben is segitenek, ha telozni nem akarsz.
Ne aggodj, massal is fordutl mar elo ilyen, ettol meg ervenyes a felveteli jelentkeesed, nem vezsik nagyon szigoruan, emrt altalaban kesni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!