E-Felvi-re Június 7-i határidő elött beküldött nyelvvizsga bizonyítványom nem jelenik meg a felvételi rendszerben a dokumentumoknál és a többletpontokat sem adja hozzá a pontjaimhoz. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A telefonos ügyfélszolgálat tehetetlen, aztmondják biztos én rontottam el.. de 1000%, hogy feltöltöttem. Jár valaki hasonló cipőben?2011. júl. 15. 17:07
1/6 anonim válasza:
nem tudom, nekem a román nyelvvizsgám nem jelenik meg, s nem is kaptam többletpontot. de nemsokára felhívom én is őket.
2/6 anonim válasza:
A feltöltésed után ellenőrizted, hogy ténylegesen ott van-e?
Őszintén, visszanézted-e utána a dokumentumaidnál?
3/6 A kérdező kommentje:
igen és ez is oda volt írva -> nyelvvizsga bizonyítvány: továbbítva feldolgozásra
2011. júl. 15. 17:16
4/6 anonim válasza:
Akkor verjed kifele a balhét! Fotocellás ajtótépkedés, asztalborogatás, amit akarsz, a tékozló homáron blogon kapsz tippeket :D
5/6 anonim válasza:
Ez azért gáz, mert az ember nem készíthet mindenről printscreent...
6/6 anonim válasza:
És most meg semmi nincs ott? Uh, hát ez gáz. Ne hagyd annyiban, ügyfélszolgálaton kérdezd meg, hogy mi a teendő ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!