BSc szakdolgozatban használhatom forrásként más ember doktori értekezését?
"Esetleg leírnád a neved ide, hogy a publikációid meglehessen tekintetni? ;)"
Persze, hogy nem. :) A gyakori egy névtelen fórum, nem osztogatjuk csak úgy a nevünket. Bár ismerek innen egy fél tucat embert személyesen is, sőt a feleségemet is itt ismertem meg. :)
"De mivel nem osztod meg ezert nem igaz."
Oszd meg te először a facebook profilodat, lakcímedet. Ha nem osztod meg, akkor nem létezel. :)
Látom, a logika nem annyira megy.
A Newton-tételt nem idézzük szó szerint szakdolgozatban, mivel felesleges, hacsak nem a Newton-tétel maga a szakdolgozat témája. Általában csak azt írjuk, hogy "... ez pedig a Newton-tétel alapján..." és ennyi. Ha valaki tankönyvi tételeket kezd el idézgetni, akkor az a legbiztosabb jele annak, hogy csak húzza az időt.
Várom a facebook-profilodat, lakcímedet és egyéb személyes adataidat, hogy elhiggyem, hogy létezel!
"És az meg emberileg szánalmas dolog, hogy lenézel másokat akik műszaki menedzser szakot végeztek vagy más egyéb szakot."
Nem néztem le senkit. Egyetemi szakot véleményeztem, 20 év szakmai tapasztalat alapján, hogy melyik szak mire (nem) jó. Ez nem lenézés, ez egy tárgyilagos vita.
Neked ellenben nem megy a tárgyilagosság, kezdesz nagyon durván személyeskedni. Itt az idő visszafogni magadat.
"Ha valaki tankönyvi tételeket kezd el idézgetni, akkor az a legbiztosabb jele annak, hogy csak húzza az időt."
Még jó, hogy amik a tankönyvekben vannak, azok hibásan szerepelnek. Ha valaki onnan idéz akkor hibásan idézne. Simán belelehet idézni Newton-t, ha az releváns a témával kapcsolatban.
Én nem a lakcímedet, profilodat és egyéb dolgodat kértem, hanem a publikációdat. Vagy annyira titkos, hogy senki se olvashatja el? Tudod, ha családon belül publikálsz az nem publikálás. =).
Előbb még 15 éves tapasztalod volt, most 20 év.... De mégis, hogy csináltál 5 diplomát egy doktorit és még 20 éves tapasztalot is, és hogy lehettél annyira béna, hogy itt gyakorin végezted ekkora tudással? :DD
15 év az egyetemi oktatói tapasztalat, a 20 (valójában 22) év a munkatapasztalat. Látom a logika ismét fail.
Mivel több érvet nem tudsz felhozni, csak nyíltan személyeskedsz, ezzel untatva a Kérdezőt és az olvasótábort, ezért bejelentettelek a moderátornak a fenti hozzászólasod miatt, és amíg nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, addig ignorállak.
"Kíváncsi lennék, milyen diplomáid vannak és miből doktoráltál és miből írtad a diploma munkáidat, illetve mit oktatsz."
Nem tudom, ez miért releváns a számodra, de rendben, legyen.
Bölcsész MA MA PhD – ezekkel tanítok egy nyelvi tanszéken.
Marketing BSc, HR MSc, Executive MBA – ezekkel meg dolgozom menedzserként.
Remélem kielégítő választ sikerült adnom, és most visszatérhetünk a Kérdező alapproblémájához, mert ez nem a személyeskedős topik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!