Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE tanárkèpzés vélemények?

ELTE tanárkèpzés vélemények?

Figyelt kérdés
Jelenleg a DE osztatlan tanári angol magyar szakon vagyok. Nem szeretem ezt az egyetemet, gondoltam váltanék, de nem akarok befürödni vele, mint a DE-vel. Aki oda jàr tudna vèlemènyt mondani? Tanárok, óraszám, képzés jellege, diàkélet érdekelne :)

2019. máj. 14. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem érdemes váltani. ELTE-n tanítok egy nagyon szuper tanszéken. De már ezt is szétette a nyomor, a depresszió. Haldoklik az egész felsőoktatás, és a Bölcsészkar ezt különösen megszenvedte (meg a TTK is, de ott nem tanitok). Maradj Debrecenben, itt se lenne jobb, csak drágább az élet.
2019. máj. 14. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a bajom hogy ezt is már “szétette a depresszió” meg a nyomor. :/ és nem érzem túl jól magam itt
2019. máj. 14. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De mivel van a baj? Unalmas? Hülyék a diákok? Vagy...?
2019. máj. 14. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem a legnagyobb bajom a kèpzés jellege. Nem gyakorlat orientált egyáltalán. Sok az óraszám. Illetve az itteni angolos tanárok mindegyik szereti éreztetni, hogy alattuk állunk és olyanokkal motiválnak, hogy úgyis megbukunk. Lehúznak teljesen.
2019. máj. 14. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát ez lehet, hogy jobb. Keress egy angol szakos eltést és kérdezz rá. Szerintem amúgy a Károlin jobb a hangulat.
2019. máj. 14. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)! Utánanézek a Károlinak is
2019. máj. 14. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Károlira jár a lányom, az se gyakorlat orientált, a magyar nagyon szívatós, az angol se könnyű, főleg 9-10. félévben van olyyan tárgy, amin könnyel el lehet csúszni. Nem hiszem, hogy érdemes lenne váltani.
2019. máj. 15. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat:olyan
2019. máj. 15. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!