Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárszakon, második félévben...

XX1918 kérdése:

Tanárszakon, második félévben kevés a 26 kredit?

Figyelt kérdés

Előző félévben sikerült az összes felvett tárgyat teljesítenem, így van már 30 kreditem. Most második félévben viszont kevesebb a kötelező tárgyam, így csak 26 kreditet tudnék teljesíteni.

Ez kevés? Jelenleg felvettem egy szabadon választható gyakorlatot, de ahogy nézem ezt olyanok vették fel, akik 3, vagy 4. évesek.

2019. febr. 4. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés, egyetemfüggő, hány tárgy van, amit kötelezően teljesíteni kell. Amikor nem vettem fel szabvált nekem volt olyan, hogy 22 kreditem volt egy félévre...Ha alacsony a kötelező tárgyak száma akkor viszont vigyázni kell, mert elég egy-két bukás és nincs meg az összkredit év végén.
2019. febr. 4. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
En olyankor felvettem kovetkezo feleves targyakat, aminek nem volt elokovetelmenye.😃
2019. febr. 4. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kevés, főképp tanárin. Én általában az első félévet húzom meg, aztán második félévben kevesebb tárgyat szoktam felvenni, nem fogom magam kikészíteni, így is van bőven teendő.
2023. jan. 17. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!