Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon félek az érettségitől...

Nagyon félek az érettségitől főleg az angoltól, ti is igy féltetek? Valami biztato?

Figyelt kérdés
Csinaltam korabbi erettsegiket mindenbol tobbet is es nem mindenbol ertem el a 2 es szintet, ezert felek foleg az angol irasbelitol, 9 nap és itt van
2019. ápr. 26. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kettest sem érted el mindig, nagyon feküdj rá. Még van idő.

Mindenből az első részeket próbáld nagyon gyakorolni, hogy legalább 30-50 pontot összeszedj, akkor már nem buksz meg.

2019. ápr. 26. 15:44
 2/6 Zsozsóka0926 válasza:
Melyik tanatárgyból nem érted el a kettes szintet?Van még időd.Amelyikből nem érted el azokból csinálj még többet.Ha ennyire félsz az angoltól akkor nézz angolul videókat csak úgy kikapcsolódásként vagy menjen a háttérben valamilyen angol szöveg.Nézz meg egy filmet angolul,amit már láttál magyarul.Olvass angol nyelvű szöveget,az ismeretlen szavakat szótárazd ki.Sok sikert az érettségihez.Ha gondolod utána írd le hogy sikerült.
2019. ápr. 27. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félek az angoltól meg a töritől :(
2019. ápr. 29. 20:14
 4/6 Zsozsóka0926 válasza:
3 -as akkor az angolos rész rád is vonatkozik😉.A törihez mi még használhattunk atlaszt abban rengeteg információ megtalálható.Nem tudom,hogy most mi a helyzet ezen a téren.Ha lehet használni akkor sima ügy .Ahogy az én töriérettségimre emlékszem nem volt durva egyáltalán.Aki majdnem megbukott az is 3-ast írt.Tudom könnyű ezt mondani meg biztos ti is unjátok már de az érettségi nem olyan vészes mint hiszitek.Sok sikert.Utolsó ha gondolod írj te is hogy ment.
2019. ápr. 29. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy már csak újabb kiadású atlaszt lehet használni, amiben alig van valami :(
2019. ápr. 30. 15:40
 6/6 Zsozsóka0926 válasza:
100%
Fel a fejjel.Már csak pár nap és túllesztek rajta.Atlasz nélkül is simán megoldható😉Mi is nagyon féltünk tőle 2 éve,de utólag rájöttünk,hogy nem is volt annyira vészes.
2019. ápr. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!