Jó tanuló vagyok, csak két négyesem van tesiből és földrajzból. A fizika félévkor négyes lett de már kijavítottam. Ha matek-fizika tagozatos gimnáziumba szeretnék jelentkezni jövőre, ez okozhat hátrányt?
Figyelt kérdés
Asztrofizikus/csillagász szeretnék lenni, és ehhez mindenképp kell emelt érettségi, amihez erősebb oktatásra lenne szükség (szerintem). Egyébként cél a székesfehérvári Tóparti :) ha nem rontok, és a felvételi nem lesz rémes, van esélyem?2019. márc. 20. 20:40
11/12 anonim válasza:
@9 amennyiben valóban így van, őszinte tiszteletem! :)
Hajrá, szüksége van rátok az országnak még ha nem is becsülnek meg sokan. Én igen :)
12/12 anonim válasza:
"25 éve általános iskolában dolgozom. Talán kicsit jobban tudom."
Hogy nálatok így van, az egy dolog. Több száz, ezer intézmény van, és nem mindenhol az a szabály amivel te eddig találkoztál.
Ideje lenne egy kicsit kiugrani a szűklátókörűségből, és elfogadni
azt hogy van, ahol másképp van mint felétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!