Valaki nem készülne esetleg velem az érettségire? (Bővebben lent)
Ha általános tagozaton vagy akkor is 3-4-ben tudsz faktra jelentkezni.
Addig elég ha a középszintű tudásod mindig a maxon van.
Tételeket felesleges tanulnod, mert tényleg elfelejted amire odaérsz.
Inkább ismerkedj a kémiával, és magával a biosszal. Olvass róla általánosságban, szerettesd meg magaddal.
Majd utolsó két évben rálehet állni maxosan a bioszra meg kémiára.
Igen persze, hogy lehet esélyed, ha nem adod fel.
Én ha nem érettségiztem volna le, akkor segítenék neked a tanulásban. :)
Mondjuk így is ha szeretnéd, de lehet nem lenne olyan hatékony, mintha én is arra készülnék :)
Szia!
Én idén érettségizek bioszból, bár én csak középszinten, de járok faktra, és nem fényezem magam, de a jók közé tartozom. :) Most fogok elkezdeni készülni a szóbelire, mert szünet előtt kaptuk meg a "tételeket" (témakörök).
A tételkidolgozás valóban egy kicsit még korai, főleg, hogy ami neked kell belőle, azt majd csak az érettségi előtt pár hónappal tudod meg, így kb. felesleges lenne most nekiállnod, csak elvenné a kedvedet.
Az iskolában tanulsz már biológiát? Kémia és fizika már van 9.-ben (nálunk legalábbis volt), de biológia csak 10.-től. Hanyadikos vagy?
Egyébként ha nagyon érdekel belőle valami, egy konkrét téma, vagy magyarázni kell, mert nem érted, írj nyugodtan, szívesen segítek - nekem is jól jön egy kis gyakorlás! :) Illetve tudok ajánlani könyveket, ha szeretnéd.
Szóval ha gondolod, írj rám privátban, és megbeszéljük. De csak a biosz részben tudok segíteni, a fizika és a kémia nem igazán az én világom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!