Mi történik, ha nem megyek el az emelt német szóbeli érettségire?
Az kerül a bizonyítványodba, amit megjelölsz. Ez így működik, hogy ha két szinten is van érettségid ugyanabból a tárgyból még a bizonyítvány megszerzése előtt.
Ha nem mész el, értelemszerűen megbuksz, de semmi különös következménye nincs. Ha meg mégis elmész, még meglehet, és 60% fölött középfokú nyelvvizsgával egyenértékű, szóval szerintem megéri. Emellett persze a földrajzot is megcsinálhatod.
Egyetértek az előttem szólóval. Egyébként is azt vallom, minden vizsgán a szerencsére is nagy szükség van. Mégha nem is sikerült jól az írásbelid... Magam is jártam már úgy, hogy nyelvtani tesztben csupán tippeltem, és bejött. És ha a szóbelin is egy jó tételt húzol????
Semmi esetre sem szabad meghátrálni és nem elmenni. A másik pedig, amennyiben 60 %-ot elérsz, az érettségid németből egyenértékű lesz egy középfokú C típusú nyelvvizsgával. Vagy a nyelvvizsgára még külön ki szeretnéd fizetni a nyelvvizsga díjat??? Ez ingyen van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!