Iskolaigazgató megteheti hogy semmibe veszi a nevelőtestületi határozatot-mely nevelőtestületnek ő is tagja?
Mi a teendő lehetőség ebben a szituban? Két tűrhetetlen magatartású nem tanköteles tanuló ügyében összeült a nevelőtestület (benne az igazgatóval!!) és összehívta a fegyelmi bizottságot és nyílt szavazással döntött a két nem tanköteles tanuló fegyelmivel történő elbocsátásáról (magyarul kirúgás).
A döntés megszületett mindenki szavazott (az igazgató is) és a döntés egyértelmű, az igazgató kivétetével mindenki a kirúgás mellett szavazott. Az igazgatónak vétójoga nincs, mint nevelőtestületi tag 1 szavazattal bír mint mindenki. Ő szavazott ahogy szavazott mindenki más meg másképp = a két diáknak mennie kell, van róla írásos nevelőtestületi határozat.
És az igazgató közölte másnap hogy nem érdekli semmi határozat a két diák MARAD és pont. Amely tanárnak ez nem tetszik annak nyitva az ajtó menjen más iskolába dolgozni. A két diák MARAD.
Na ezzel a szituval mit lehet kezdeni? nem állami iskola KLIK-hez nem lehet fordulni.
Akkor elmondom hogy a tantestület előre tudta hoyg az igazató az összes lehetséges jogi firfrancba bele fog kötni hogy a diákok eltávolítását megakadályozza így a tantestület kínosan ügyelt rá hogy midnen úgy menjen ahogy a nagy könyvben meg van írva.
De arra még a tantestület se számított hogy az igazgató nemes egyszerűséggel miután a jogi belekötnivalói elfogytak és tehetetlen volt átmegy vadparasztba és nem szarik mindenre és közli a diákok akkor is maradnak. vagyis tudja ő is hogy az eégsz jogszerűtlen de és akkro mi van semmi. Ez nem állami iskola itt nem fogja az igazgatót a klik felállítani a székéből itt azt csinál amit akar. Jogszerűteln súlyosan etiátlan amit művel de és ?
Mi lesz? Semmi. Két tanár már elment emiatt és ? semmi. Inkább hagyja elmenni őket de a diákok akkor is maradnak.
És akkor fel lehet tenni a kérdést miért is ragaszkodik a „T“ igazgató ehhez a két bűnrossz nem tanköteles tanulóhoz?? Hogy szembeköpi miattuk a teljes tantestületét hoyg hagyja miattuk elmenni a tanárait hogy szarik a jogszabályokra-miért is ér ez a két diák ennyit?
Vajon miért is? (én tudom az okot és nem túl bonyolult ok....)
Mehetsz az OH-hoz de valószínűleg semmi sem fog történni. Egy alapítványi suliban minden lehetséges. Javaslom, hogy keress magadnak másik állást.
Ez a suli az ahol késnek a tanárok fizetései, a takinéni többet keres mint egy tanár, télen hidegben ülnek a teremben a diákok, piásüveg van a tanári kukájában...? Valamint Te kérdező nem tanár vagy, hanem egy megfigyelő aki kiírja magából a dühöt de váltani nem mer.
"Valamint Te kérdező nem tanár vagy, hanem egy megfigyelő aki kiírja magából a dühöt de váltani nem mer."
ÉN nem tanár vagyok de
1, a nevelőtestület tagja vagyok így szavaztam
2, és nem mindegy ki vagyok ha látok és hallok?
"a takinéni többet keres mint egy tanár,"
takarító 4 órára nettó 70, tanár teljes állásban (8 órás) nettó 120-130... kinek nagyobb az órabére?nem a takarítónak?
" piásüveg van a tanári kukájában.."ű
Az még egy dolog, de látnád mi van az igazgatóiban!! Napi adagja 2-3 üveg vörös munkaidőben. Van hogy olyan részeg hogy úgy kell kitámogatni az épületből
Volt hogy olyan részeg volt hogy lecsúszott a székről és a földön hortyogott tovább. észre se vette hol leesett.
Dugulj már be! Élőben is dugulsz, itt is menne. 😂 Egy ft-ot nem ér a szavad, tanár sem vagy, szóval főleg dugulnod kell tökfej.
Az igazgató is közölte, aki feletted áll minden szempontból, hogy pofa be, ha nem tetszik menjél de szolgalelkű vagy szóval maradsz ott és hallgatsz. 😂
"tanár sem vagy"
nem vagyok és soha nem is állítottam hogy az vagyok.
Amit állítok hogy a nevelőtestület tagja vagyok. Semmi többet.
És van fülem és szemem pluszban.
" aki feletted áll minden szempontból"
Ja. felettem áll
- korban
- súlyban és hájban
- ráncokban
- véralkoholszintben
ezekben felettem áll. másban nemigen
Mégis ő parancsol neked.
Ergo:
-Tudásban
-Tapasztalatban
-Hatalomban
-Kapcsolatokban
-Anyagilag
Csupa olyan dolog, ami miatt el kell dugulnod.
"Csupa olyan dolog, ami miatt el kell dugulnod."
Annak a két tanárnak is el kellett dugulni akik 2 nap alatt felmondtak? Mert akkor nem jött össze a dugulás....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!